<
>

Odraz energije, individualnosti i vere u ličnu slobodu za nekoga, a za druge moda. Za nas majstore, istinska umetnost. Tetovaža, u principu, ne može imati značenje u globalnom slislu, već svaka slika za sebe ima simboliku onome ko je nosi. Svaka tetovaža ima neku priču iza sebe i obično podseća vlasnika na neki njemu bitan dogadjaj, princip, stav ili nešto drugo vezano za njegov život.


Na našem podneblju tetoviranje se još uvek pominje u nekom negativnom smislu iako je u svetu poistovećuju sa umetnošću, tako je i u tehničkom smislu dostiglo najviši nivo.


Ja se zovem Dejan, rođen sam 1978. godine, a tetoviranjem se bavim od svoje 19-te. Za ovaj posao ne postoji nikakva škola. To je zanat koji se prenosi sa kolena na koleno.
Zašto zanat? Zato što je za tetoviranje osim crtačkog znanja potrebno i tehničko znanje koje se usavršava godinama, tako da samo fuzijom te dve stavke može proisteći vrhunska tetovaza. Ja lično nisam imao nikoga da mi pokaže bilo šta, pa sam u učenje tehnika tetoviranja ušao sam.


Inače, tetoviranje nije uopšte lagan posao kao što se mnogima čini. Potrebno je mnogo rada, truda i odricanja da bi se dostigao neki određeni nivo. Mislim da svaka tetovaža može bolje da se uradi i iz tog razloga težim konstantnom usavršavanju. Majstor koji postane zadovoljan svojim radom ne može više ni napredovati.


"Master" studio, čiji sam vlasnik, otvoren je 2001. godine i od tada smo promenili nekoliko lokacija – sticajem okolnosti. Najveća satisfakcija su nam zadovoljne mušterije koje nas stalno prate i na taj način nam pružaju podršku u ovim teškim vremenima. Ovim putem zahvaljujemo se svima njima i nadamo se da ćemo se ponovo videti.

  • Tattoo Master
  • Maršala Birjuzova 6 (prizemlje), 11000 Beograd, Srbija (mapa)
  • 063-8603-613; 064-377-0092
  • dekitattoo@yahoo.com
  • © 2001 - 2019 tetoviranje.net